Home

Reparatie

Kleding Maken

Advies

Prijslijst

Voor Bedrijven

Contact

 

Alg Voorwaarde

 

Bent u op zoek naar een uniek stuk kleding, is er een speciale gelegenheid of heeft u gewoon bijzondere wensen? Dan is het op maat laten maken van kleding een goed idee. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, van het ontwerpen van de kleding tot en met het vervaardigen. Wat u ook kiest, één ding is zeker: u komt met iets bijzonders voor de dag.

Ontwerpen

Heeft u speciale wensen hoe uw kleding eruit moet zien, dan kunt u overwegen mij het ontwerp te laten maken. Op basis van uw beschrijving, voorbeelden en ideeën maak ik een ontwerp van uw gewenste kleding. Van daaruit maak ik de bijbehorende patronen om uiteindelijk uw gewenste kleding te vervaardigen.

Patronen

Voor het maken van kleding wordt gebruik gemaakt van patronen. Deze patronen zijn veelal beschikbaar via speciaalzaken. Op uw aangeven zoek ik voor u bijpassende patronen voor uw kleding. U kunt ook zelf uw patronen aanleveren waarvan ik dan uw kleding vervaardig.

Vervaardigen

Ik vervaardig kleding altijd zoveel mogelijk op uw persoonlijke maat. Daarom neem ik deze persoonlijke maten altijd op. Van daaruit wordt de kleding zo goed mogelijk passend gemaakt. Van sommige kledingstukken maak ik eerst een pasmodel om te zien of het kledingstuk goed passend is, waarna ik het patroon hierop eventueel aanpas. Uiteraard wordt het uiteindelijke kledingstuk ook nog eens gepast om deze naar uw tevredenheid af te kunnen leveren.

Stoffen en fournituren

U kunt zelf de stoffen en fournituren kopen waarvan u uw kleding wilt laten maken. Maar ik kan u dit ook uit handen nemen. Ik ga dan op uw aanwijzing aan de slag en kom met een voorstel voor passende stoffen en toebehoren. Alles uiteraard in overleg en met uw goedkeuring.

 


2009 Kledingatelier Brandevoort
Laatste wijziging: 22-07-2009